יום שני, 14 במרץ 2016

בלונדי'ז

אין לי מושג אם בלונדיניות נהנות יותר.. אבל העוגה הזו.. אם תכינו אותה, תהנו יותר, בלי קשר לצבע השיער שלכם :)
הגרסה הבהירה לבראוניז, עם טעמים קרמליים ואגוזי פקאן שלמים לאיזון המתיקות. חיתכו לקוביות וצרפו אותן למשלוחי המנות שלכם..


































חממו תנור ל 180 מעלות, רפדו תבנית בגודל 20*20 ס"מ בנייר אפייה.

ל 16 ריבועים:

120 גרם חמאה מומסת
3/4 סוכר חום כהה
1/4 כוס סוכר רגיל
1 כפית תמצית וניל איכותית
1/2 כפית מלח
3 כפות סירופ מייפל
1 ביצה
1 כוס קמח רגיל
100 גרם שוקולד לבן (או מה שאתם אוהבים) קצוץ גס
1 כוס אגוזי פקאן שלמים

במיקסר עם וו גיטרה או מיקסר ידני, או מטרפה ידנית, מערבלים את החמאה, שני סוגי סוכר, מלח, ווניל לתערובת אחידה.


































מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהביצה נטמעת.


































מוסיפים את הקמח ומערבלים עד לאיחוד, לא יותר. מוסיפים את האגוזים והשוקולד ומערבלים עד לפיזור אחיד. מעבירים לתבנית ומיישרים.


































אופים כ 30 עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. העוגה לא אמורה לתפוח, היא תישאר באותו גובה פחות או יותר, היא תהיה דחוסה ולחה.







פורסים לריבועים ושומרים בכלי אטום.


































בתיאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה